Sketch team

Zijn stem is tot op vier kilometer afstand nog duidelijk te horen. Specialist in verre deerniswekkende oorden. Kent alle geiten in Jordanië bij voor- en achternaam.

Hedzer Roodenburg Vermaat

Sinds 1991 verdwaald geraakt in een droom en nooit meer teruggevonden. 95% zuiver krankzinnig. Frutselt graag aan camera’s.

Ruben Hanssen

Literair TEAM

Walter van der Veldt, schrijver aan huis voor Omroep B, uitkijkend over de rotsen, tijdens zijn laatste zoektocht naar de Heilige Graal. Tijdens deze tocht heeft hij ‘m nog niet gevonden, maar hij zal blijven zoeken. Walter haalt zijn inspiratie uit het geluid dat vleermuizen maken als ze bijna doodgaan, de monotone achtergrondruis van het heelal en de manier waarop Russische glasblazers glas blazen.

Walter van der Veldt

Op een dag kreeg de redactie per brief enkele verhalen ingestuurd. Ze waren duister, gewaagd, absurd – de redactie kon er geen genoeg van krijgen. Roman draagt sindsdien op vaste basis bij aan de literaire tak van Omroep B. Zijn brieven komen meestal rond middernacht, verzegeld met lak, licht ruikend naar kerosine en ottergal.

Roman Zonderveld